به تاریخ ۲۴ اردیبهشت
به یاد موفقیت خوشمزه و کوچیکی که هیچ کس به جز خودم نفهمیدش
میدونی چیه؟ ذوق زدگی ها وقتی قشنگه که بتونی بریزیشون میون کلماتت، میون صدا و چشم هات و برای کسی که ذوق زدگیت رو بفهمه و اندازه تو ذوق کنه تعریفشون کنی. وقتی چنین کسی نباشه و ذوق زدگیت تو دلت بمونه، مثل نون داغی که تو پلاستیک نذاشتیش، خشک و بیات میشه. ساعت دو شبه و حالا که دارم اینا رو مینویسم، ذوق زدگیم خشک و بیات، تو قلبم ماسیده.
+ هر روز یه پست